Valborg

Snart kommer 2019 års program  med Valborgsfirande vid Fiskehoddorna .  

 

2018 - Valborg vid Hoddorna  är nu över enligt nedan program!

Välkomna att fira Valborg den 30 april vid Fiskehoddorna längs väg 100 i Höllviken. Bålet tänds kl 19:30 traditionsenligt av Sjöscouterna och Föreningens Hedersmedlemmar.

Tal, nationalsång, körsång och allsång. Gratis inträde och försäljning på plats av stekta sillmackor, korv med bröd och kaffe o kaka. Lotterier.

Tider och program för kvällen kommer att publiceras på denna sida när vi närmar oss Valborg.

Vill Du stödja arrangören, Halörs Fritidsfiskareförening, kan Du köpa en bryggbräda med Ditt eller familjens namn för 550:-.

Kom gärna utan bil!

Arrangör: Halörs Fritidsfiskareförening.

 

Valborgsfirande på Fotevikens Museum 2019

2019 kommer vi att fira Valborg med Öppet Hus på Fotevikens Museum! Vi firar varje årstid med en festlig tillställning där Valborg blir årets första. Vi vill fira vårens ankomst och bjuder därför in er allihop att fira med oss. Kom till Vikingastaden och njut av att våren förhoppningsvis är här, prata med vikingar, vandra runt och titta in i stadens hus. Varför inte ta tillfället i akt att äta riktigt god vikingamat som kommer att finnas till försäljning i Vikingastadens Bageri!

Vi tänder vi ett barnfamiljsvänligt valborgsbål vid Hola Stenar samtidigt som vi läser vi upp en dikt för att välkomna våren.

Tider och program kommer att publiceras här på sidan.

Öppettider Museet: 13.00 – 17.00
Öppettide Museibutiken: 13.00 – 16.00

Fri entré